Kies voor zekerheid en voorkom administratieve rompslomp

Belastingaangifte, boekhouding, loonadministratie, advies en het opstellen van jaarrekeningen behoren tot het dienstenpakket. Combinaties zijn mogelijk. Daarbij hanteert CvK zeer scherpe tarieven.

Als fiscaal adviseur heeft Charony van Keulen de Belastingdienst overtuigd van haar deskundigheid en betrouwbaarheid. Die waardering vertaalt zich in het verlenen van horizontaal toezicht.

Het zorgt ervoor dat onze klanten snel duidelijkheid krijgen omtrent hun aangifte en niet achteraf worden gecontroleerd. CvK is het aanspreekpunt van de belastinginspecteur. Dat geeft zekerheid en voorkomt administratieve rompslomp.

U hoeft er slechts een deelnemersverklaring voor te ondertekenen, waarbij u aangeeft op een transparante manier te willen meewerken.

Partner van Snelstart en E-Boekhouden

U kunt met elk boekhoudpakket bij ons terecht. Graag wijzen wij u er op dat CVK geregistreerd partner is van Snelstart en E-Boekhouden. Wij kunnen ondersteuning bieden bij aanschaf en installatie van de software.

Uiteraard stellen wij het niet verplicht om via bovengenoemde pakketten te werken. Omdat wij met alle pakketten kunnen werken heeft u keuze vrijheid!

Dit is wat wij doen

Administratie

Een heldere administratie geeft direct inzicht in de financiële situatie van uw onderneming. Wanneer u niet over de nodige tijd of kennis beschikt, kunt u uw boekhouding en salarisadministratie aan ons uitbesteden.

Accountancy

De jaarrekening is de financiële verantwoording van uw onderneming en een belangrijke bron van informatie voor u, maar ook voor de belastingdienst of uw bank. Voor het samenstellen van de jaarrekening is deskundigheid vereist. CvK is van alle markten thuis.

Belastingen

Het doen van belastingaangifte is tijdrovend en soms complex door steeds gewijzigde wet- en regelgeving. Wij zorgen ervoor dat uw belastingaangiften volledig, tijdig en op de juiste manier worden gedaan.

Advies

Begeleiding bij bedrijfsbeëindiging, bedrijfsopvolging, opstellen van ondernemingsplan, verzorgen van kredietaanvraag en kiezen van de juiste rechtsvorm is een kolfje naar de hand van accountant Charony van Keulen.

Ons team staat voor u klaar!