Ontmoet ons ingespeelde team

Met een ingespeeld team is CvK van alle markten thuis. Daarbij streeft CvK naar een vlotte service. Wie ons belt, mailt of appt met een vraag krijgt snel antwoord. Ter kennismaking stellen we de teamleden aan u voor:

Charony van Keulen

Spil van de Zaak

Spil van de zaak, tevens eigenaar én naamgever van CvK. Charony zweert bij een platte organisatie met korte lijnen. Haar motto luidt niet voor niets 'niveau bereik je samen'. Charony leerde het klappen van de zweep bij Deloitte. Ze is als zelfstandig accountant in 2011 aan huis begonnen en verhuisde in 2013 naar een nieuw pand in de Nijverheidsstraat 20H.

Marry van Keulen

De Rechterhand

De rechterhand van dochter Charony. Ze had in verleden met haar echtgenoot een meubelzaak in Bergambacht en beschikt over ondernemersbloed. ,,Daar deed ik de boekhouding. Sinds Charony zelfstandig opereert, ben ik dat blijven doen voor CvK. Het is leuk en afwisselend werk.” Marry heeft haar dochter altijd voorgehouden dat klanten aandacht en service het best onthouden. ,,En dat heeft ze goed in haar hoofd geknoopt.”

Jos Snaterse

De letterbak

Ondersteuning bij relatiebeheer, administratie en archivering; Jos Snaterse draait er haar hand niet voor om. Sinds twee jaar is ze werkzaam bij CvK. Ze is naar eigen zeggen beter met letters dan met cijfers. ,,Ieder zijn specialiteit. In een ver verleden was ik werkzaam als telefoniste en receptioniste. Daarna richtte ik me op administratieve handelingen. Deze baan kwam op mijn weg. Ik rijd hier steeds fluitend naar toe”, lacht Jos.

Irmgard Berkouwer

De Loontijger

Arbeidscontracten, loonheffingen, pensioenfondsen en cao’s, Irmgard is er helemaal in thuis en heeft daarnaast ook nog de nodige kennis van het arbeidsrecht.“Het is een diversiteit aan branches en daar ligt de uitdaging om elke loonadministratie op de juiste manier te voeren en alle ontwikkelingen binnen de verschillende cao’s bij te houden, om op die manier de werkgever te kunnen ondersteunen is een heerlijk gevoel.”

Hermilieke van der Wel

De Cijferaar

Per 1 januari 2018 trad Hermilieke aan om jaarrekeningen, aangiftes en btw door te nemen bij CvK. Ze stamt uit het bankwezen, maar richt zich liever op klussen bij een kleinschalige onderneming waar ze zich thuis voelt. ,,Bovendien kende ik mijn toekomstige collega's. Ik durf te stellen dat ik een goede keuze heb gemaakt. Ik presteer het best bij een ontspannen sfeer”, zegt Hermilieke.