Vertrouwen winnen van de klant en jezelf onderscheiden in dienstverlening en service.

Dat zijn geen holle kreten. Het stond grondlegger Charony van Keulen voor ogen toen ze in 2011 in haar eentje met CvK Accountancy & Advies begon in een kantoorruimte in de ouderlijke woning. Daar wist een groeiende schare klanten haar te vinden en moest ze rap op zoek naar ruimere behuizing.

Inmiddels beschikt Charony van Keulen over een modern kantoor aan de Nijverheidsstraat 20 H in Stolwijk. Met vier ervaren medewerksters richt CvK zich op particulieren en bedrijven in de regio en regelmatig zelfs daarbuiten. Laagdrempelig, altijd bereikbaar, een vlotte dienstverlening, een luisterend oor en scherpe tarieven.

Dat bedoelen we met onderscheidend: de klant staat centraal. Dat kunnen zij zelf ervaren.

Charony van KeulenCvK Accountancy

Je bouwt graag een relatie op met de klant. Het liefst voor meerdere jaren. Daarvoor zijn aandacht en toewijding noodzakelijk. Bij CvK zijn dergelijke waarden vanzelfsprekend. Het bedrijfslogo met mier en appel staat symbool voor noeste arbeid en een gezond streven naar verdere ontwikkeling.

Over klandizie heeft CvK niet te klagen. Steeds meer particulieren en bedrijven melden zich in de Nijverheidsstraat 20 H waar de deur altijd open staat. Charony van Keulen zweert bij een klantgerichte aanpak. Een goede dienstverlening heeft prioriteit.

Ons team staat voor u klaar!